Banner

Khamis, 10 Mac 2011

Home » , , , , , » 1st batch : Peserta aksi si cilik berbasikal

1st batch : Peserta aksi si cilik berbasikal

 

Salam bahagia,

 

Jom tengok aksi anak2 cilik beraksi dengan basikalWinking smile ni 10 orang yang pertama ya.. Ibu tampal semua gambar ni, supaya mudah untuk pihak juri membuat penilaian. Tapi juri masih perlu  ronda ke blog yang berkenaan untuk menilai penceritaan, klik ajer gambor si cilik tu yer.

 

no.1 - MUHAMMAD AMIRUL HAIKAL

no2 - Nurul Ain Najlaa Bt Bukhairi

 

no3 - aerishadania

 

no4 - Haikal danish

 

no5 - ellesya afreena mohd nasir

 

 

no6 - nurul damia amnan

 

 

no7 - Hafizah bt. Ariff

Hafizah = yang duduk belakang


 

no8 - NUR QISTINA BINTI MOHD NORFIRDAUS

 

no9 - MUHAMMAD HIRZY AZEEM BIN MOHD FAIZUL HAFIZ

no.10 - Zakwan Afif Najmi bin Noor Zaini

 

Untuk semua peserta, ade yang tidak respond atau mengambil tindakan untuk update apa2 syarat yang tidak lengkap. Sila semak senarai peserta di

Peserta Contest Aksi si Cilik Berbasikal


 

Insya Allah, batch ke-2 akan di UP kan secepatnya. Selamat berjaya untuk semua peserta.

Dan pihak juri akan mula membuat penilaian mulai hujung minggu ini... ;)

Yang belum join.. jom join contest aksi si cilik berbasikal

 

salam kasih sayang,

 


Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi. dan Jemput singgah ke Kedai Kakyong

review http://www.kakyong.com on alexa.com giveaway  Banner

12 ulasan:

  1. alolo..comeynya...bilalah auni nak berbasikal ni huhu. kat rumah takde basikal lagi....

    BalasPadam
  2. semua cute2 belaka.. mesti pening juri nak pilih ni... sayangnya ziyad xde gambar berbasikal..:(

    BalasPadam
  3. salam kak yong...dah update dan dibetulkan..

    BalasPadam
  4. ummu auni,
    nanti tiba masanya auni akan merasa naik beskal..

    BalasPadam
  5. eiyra'z,
    dah semak semalam.. thanks..

    BalasPadam
  6. chekna,
    tu lak aksi pun macam2.. biarkan juri fenin pala..

    BalasPadam
  7. Ada kak yong blog syamilamohd.. cuma sy tak edit dlm bloglist. Dh betulkan. Terima kasih yer.

    BalasPadam
  8. dah jd penaja ...xleh la letak pic anak sendiri..haha.. comel2 semua nye

    BalasPadam
  9. insyaAllah hanie join next batch...
    agaknye ape yer kriteria utk mng tu...hurmm....;p

    BalasPadam
  10. faryza,
    letak ajer lah dalam blog.. ;) nanti utk promo blog kakyong tampalkan sekali...

    BalasPadam
  11. hanie,
    kriteria tu dah disebut dalam syarat2 tu dengan jelas & nyata... ;)

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.