Banner

Isnin, 31 Oktober 2011

Home » , , , » Cinta Elisa–episod 6–7 dan promo episod 8

Cinta Elisa–episod 6–7 dan promo episod 8



Salam bahagia,


Dalam episod 5, Jasman meninggal setelah mendapat kecederaan di kepala.





Dalam episod 6 pula, Yasmin telah potong elaun Aril dan Rashid pula sesuka hati  keluar masuk ke rumah Jasman, walaupun saat itu Yasmin masih dalam edah.. ish ish ish… Airil cuba untuk menghalang kejahatan Rashid & Yasmin di rumah tu, tetapi sebaliknya Aril yang dihalau keluor dari rumah.. dan Aril bawa Elysa sekali.. Disappointed smile




Dalam episod 7 , Aril bermalam di rumah kawannya yang 2 orang tu.. tapi disebabkan salah seorang kawannya cuba nak mencabul Elysa, maka Airil naik hangin dan malam tu juga keluor dari rumah kawannya. Aril bercadang nak antor Elysa balik ke rumah nya. Tapi sebaik sampai, ada pulak kereta polis depan rumah Yasmin. Yasmin yang report polis tentang kehilangan Elysa. Elysa pulak berdegil nak ikut Aril. Depa tinggalkan kereta dan tinggalkan tempat itu dan pergi ke suatu tempat dengan bas. Di situ mereka telah terserempak dan berkenalan dengan Mak Jah. Akhirnya mak Jah ajak mereka berdua bermalam di rumah nya.. yang bestnya si Airil mengaku ELysa tu isteri dia. 





Sinopsis untuk episod 8 ada di blog SuhanPost.. boleh la jengah sana ya.. Winking smile


Apa pulak yang terjadi pada nasib Elysa..? Adakah Airil nikah dengan Elysa? nantikan jawapannya dalam episod 8 malam selasa, 1 Nov 2011., jam 9 malam di TV3.








.


Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi. dan Jemput singgah ke Kedai Kakyong

review http://www.kakyong.com on alexa.com giveaway  Banner

7 ulasan:

  1. sy pun tak sabar nk tengok citer nih malam esok.. mesti best.. :)

    BalasPadam
  2. saya suka citer ni...hihi
    kak yong, boleh tak kak yong join group ni, terima kasih :) http://www.facebook.com/groups/mommydaddyblogger/

    BalasPadam
  3. x sabar tunggu esok..hehe.
    sweet je tgj aril n elysa..
    suka suka

    BalasPadam
  4. tak sabar nak tengok..tak pernah miss lagi nih....heheee

    BalasPadam
  5. @ct rahani akhirnya Aril nikah dengan Elysa... fuhh..

    BalasPadam
  6. @Myra thanks.. nanti kakyong join.. tp kakyong ni jrg online FB.. the fact is jrg2 online..

    BalasPadam
  7. @HappyIrfa kakyong selalu mbayangkan watak Aril jika SJ yg melakonkannya.. sbb asalnya watak itu memang ditawarkan utk SJ... sure lebih ummpphhh... Johan ni masih ade byk perlu digilap..

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.