Banner

Jumaat, 16 Disember 2011

Home » , , » Novel Bicara Hati online

Novel Bicara Hati online







salam bahagia,




Drama Bicara Hati hasil tulisan Damya Hanna akan bersiaran tak lama lagi... di Astro Prima. Oh, saya takdak Astro...  


Anda sudah baca novel ini.. lama dah novel nih, saya beli masa zaman saya bujang dulu, tahun 2003.. lebih 8 tahun dulu..



cover novel saya ni dari cetakan yang pertama.. tak sama macam yang ada sekarang.. tengok cover novel yang online ni pun dah pakai tudung...







kalo susah nak baca kat sini boleh baca novel Bicara Hati [klik link]



Jom layan salah satu gambar dalam drama ni.



untuk maklumat lebih lanjut tentang drama ni, boleh rujuk di SINI





Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi. dan Jemput singgah ke Kedai Kakyong

review http://www.kakyong.com on alexa.com giveaway  Banner

22 ulasan:

  1. http://wanwidget.com/
    nmpk gaya mcm banyk dah pelakon baru skrg, good

    BalasPadam
  2. juga tak ada piring astro kat rumah
    tak apa la
    kita beri orang lain je layan
    huhu

    BalasPadam
  3. Penagarah Osman ali, mesti bestt tak sabar menunggu..
    syok jugak baca online tapi kdg2 ada page yang takda..nak best lagi kena beli hehe

    BalasPadam
  4. saya pun ada novel ni kak yong...kisah yang diorang kahwin secara kebetulan kereta terlanggar kereta anak orang kaya tu kan kak...perempuan tu anak yatim kan...

    BalasPadam
  5. sy bukan kaki novel tapi ombak rindu sy baca dek terpengaruh dgn kawan2...

    BalasPadam
  6. terasa macam cerita blog nadiah pula. hihi..

    BalasPadam
  7. @Wan85

    itu lah dah ramai pelakon baru yg muncul & kita pun x kenal..

    BalasPadam
  8. @tehr

    itu lah tehr.. tolong war-warkan jer.. sambil buleh review semula novel tu..

    BalasPadam
  9. @nuriz

    ya betul.. memang byk mukasurat tak ada.. memang syiok kali baca novel hardcopy.. kakyong ni pun buat revision semula..

    BalasPadam
  10. @azura

    jom lah azura.. kita buat review semula novel ni.. baca sambil2 layan anak2..

    BalasPadam
  11. @Lin Azlina

    marilah baca novel ni jugak Lin.. confirm, memang tidak mengecewakan...

    BalasPadam
  12. @Nadiah Sidek

    hahahha.. kebetulan tajuk sama "biacara hati'.. ;) tp cerita lain... watak lagi lah lain.. hihii

    BalasPadam
  13. pernah baca...
    tapi tak ingat jalan ceritanya...
    nak tengok jugak la nanti... :D

    BalasPadam
  14. @Benjy

    kahwin kontrak. si lelaki ajak si perempuan kahwin, sbb tak mau kahwin dgn pilihan mak dia.
    masa awal2 kahwin dok gaduh2 saja, dpn family depa berlakon, tp dlm bilik depa kerja bergaduh jer... lama2 jatuh cinta & ada lah konflik yg wujud spjg tu..

    BalasPadam
  15. pminat novel ye kkyong ..

    hanie pun minat..tp sebut pasal novel ni...sume koleksi simpanan hanie dah xde ... sedey :(

    BalasPadam
  16. hak ni saya tak pernah baca lagi nih...leh la teropong yg on9 tu..hehee..tq kak yong

    BalasPadam
  17. @sya

    jika ada piring astro.. boleh jer layan sya.. ;)

    terima kasih singgah sya.. kakyong pun lama tak singgah ke blog sya..

    BalasPadam
  18. Seronok jugak dapat baca novel online macam ni

    BalasPadam
  19. @Ummi Hanie
    Alhamdulillah hanie.. novel2 kakyong masih ada.. adik2 dok ulang baca.. cuma tambahan novel baru ajer yg belum ada... dok kumpul2 duit nak beli novel kak yati NB.

    BalasPadam
  20. @MamaYatie baca online ni cerita dia melompat2.. kalo beli hardcopy baru la tahu full story.. tp boleh la kalo setakat nak tahu jalan cerita kan...

    ending dia nanti.. depa dpt anak kembar... memang happy ending...

    BalasPadam
  21. @wazy

    boleh lah layan.. tp ade banyak pages tak dpt baca .. sbb novel online ni ala2 preview jer...

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.