Banner

Khamis, 12 Januari 2012

Home » , , » Fridge Magnet dari Eyriqazz

Fridge Magnet dari Eyriqazz





Salam bahagia,


Hadiah ni dah selamat sampai semalam tengahari, tapi saya yang lambat upload gambar ke lappy.




Hadiah ni hasil dari giveaway ole-oleh dari Sabah .

Suka sangat dapat fridge magnet nih.. bertambah lagi koleksi FM saya. Terima kasih Eyriqazz.




Anak-anak dara kecik saya berebut-rebut nak letakkan FM baru ni ke petiais.. Malangnya petiais tetiba rosak.. terpaksa lah turunkan semua FM dan simpan semuanya. Dok tunggu technician Sharp dari pagi tadi tak sampai-sampai ke rumah kami.. harap nya esok depa datang lah.. susah lah kalo takde petiais ni.. tak leh nak beli barang basah.. 


Ada lagi 2 hadiah yang saya ternanti-nanti kehadirannya. 


Saya juga menanti berita baik daripada pihak Advertslet. Sebelum ini saya ada pasang iklan advertslet dari bulan May 2011 hingga awal Dec 2011. Sudah 3 kali saya cash-out tapi masih belum menerima pembayaran. Dan baru-baru ini (setelah 2-3 kali menghantar email & tiket), saya mendapat feedback mereka akan kreditkan jumlah cash-out ke akaun bank, katanya pada hujung bulan ini. Harapnya ada berita gembira dihujung bulan nanti. 


..


















Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi. dan Jemput singgah ke Kedai Kakyong

review http://www.kakyong.com on alexa.com giveaway  Banner

32 ulasan:

  1. tahniah buat kkayong...cantik fm tu..kaleful

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Lin Azlina
      Terima kasih pada Eyriqazz sbb pilihkan FM yg terbaik.. ;)

      Padam
  2. Tahniah kak Yong!!! Cantik fm tu, byknya menang hadiah

    BalasPadam
    Balasan
    1. @ajumohit
      Terima kasih.
      Alhamdulillah, ade lah sikit2..

      Padam
  3. unik-unik bentuk fridge magnet kakyong

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Nadiah Sidek

      mainly hadiah GA & ada yang org beri.. yg beli sendiri belum lagi..

      Padam
  4. cantik jugak kak yong...kadang2 orang bagi lagi kita hargai

    BalasPadam
    Balasan
    1. @azura

      semua koleksi yang ada ni memang org beri.. ada yg jatuh anak buat main.. terbelah dua..gigih cari gam cap gajah lekatkan semula.. ;)

      Padam
  5. tahniah k.yong... umah zie xleh kumpul FM byk2.. nti cepat je hilang dikerjakan dek Alya... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Zie,

      ni sejak aank2 dah berakal sikit ni.. dah boleh lah letak kat fridge.. kalo sebelum ni.. adoi.. depa buat main , pastu sorok lah..

      skrg ni depa buat main susun kat petiais tu jer.. ;)

      Padam
  6. Balasan
    1. @Juan

      tunggu giveaway dari kakyong.. Insya Allah soon..

      Padam
  7. cantik fridge magnet tu .. =)

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  8. hee..hanie jugak belum update pasal ole2 sabah ni...dpt dah kelmarin...

    cntik2 FM kkyong ... hanie dpt apa ? kena tunggu entry trbaru yer ;)

    alahai siannye peti ais rosak..patah kaki rasenye kan ...

    moga2 advertlets cash in ke akaun kkyong ye ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. lupa pula hanie pun dpt kan ole2 dr sabah.. dpt apa? rantai tgn mutiara ?

      hanie,
      rupanya petiais tu tak rosak.. tp plug/soket kat bilik belakang tu yg rosak.. lawak betui..

      harap nya gitu lah, 7 bulan tunggu utk dpt payment cash-out pertama..

      Padam
  9. cantik magnet tu kak yong. Qaseh Gifts pun suka kumpul FM!

    Video menarik untuk dikongsi! The Joy of Books

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Qaseh Gifts
      kakyong pun baru jer mula mengumpul tahun lepas.. mainly hadiah dr GA blog..

      Padam
  10. alycia kalau dpt fm mmg suka... sbb suka kumpul byk2 letak kt petiais hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Alycia,
      ni kesukaan/hobi baru ibu2 kot..

      Padam
  11. suka kumpul fm juga...sampai dah nk penuh kat muka fridge tuh..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Ladysirna FA
      kalo dah penuh & antor ke FM ke mari.. hehehe.. ;)

      Padam
  12. Lambat adverlets bayar ya kak yong..tak pa la lambat asalkan dapat kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Anamarza,
      memang lambat Ana.. bersabor lah banyak2.. ;)
      memang kena gigih utk antor ticket & email.. kena follow up selalu..
      tak macam Nuff yg dah ade sistem yg kita dah boleh faham..

      Padam
  13. Banyak pelekat magnet pada pintu peti ais. Kalau dapat dekat anak-anak saya selamat. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. @akubiomed,

      biasa lah anak2.. awal2 dulu pun depa cam jakun jugak..

      Padam
  14. waa..tahniah kakyong utk fm yg comel tu dan advertlets..saya nyer blom dpt cash out lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. @cikpuanhady,

      sama2 Has..
      adverlets tu, kalo trafik kencang lebih 1K, memang boleh buat duit.. mcm skrg ni memang payah sikit, 1 bulan dpt RM10 jer.. :p tp NUff ni pun bercinta jugak.. tak sudi NUff nak beri BE walau pun 1 ke blog ni...

      Padam
  15. tahniah kak yong..dah banyak dah koleksi kak yong...saya br bertambah satu dua..akibat malas join contest..huhu...

    opss...saya ada utang satu fm ngan kak yong..duk simpan dlm lemari lagi..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. @mama Yatie,

      kakyong pun ade hutang bookmark cross-stitch.. tak siap2 jahit pun, nak jahit finishing jer.. tp mood ke laut tu yg simpan, tak siap2..

      Padam
  16. Alhamdulillah,sampai juga....maaf ya kak yong agak lewat skit poskan...Tgh give awaykan fridge magnet melaka pula di fb fanpage...

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Eyriqazz,

      sama2... owh ade lagi yer GA.. nanti nak intai2 lah.. x terkejor.. kalo ade member tag tu, tahu lah.. or else, memang terlepas @ melepas... hehhe..

      Padam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.