Banner

Sabtu, 28 Januari 2012

Home » , » Giveaway tahun baru 2012

Giveaway tahun baru 2012




Salam bahagia,


Musim giveaway belum berakhir lagi.. bahkan makin banyak giveaway yang sedang hangat di pasaran blog sekarang ni... 

Kali ni  nak join giveaway dari Ummi Hanie.. kenalah sokong kawan blog kan.. lagipun Ummi Hanie ni antara sahabat blog yang setia, sudah kenal sejak tahun 2009 lagi.. cuma belum berkesempatan untuk berjumpa secara LIVE je lagi..



jom join.. klik banner tau


hadiah-hadiahnya :


Hadiah² ;
  1. Top Referral no.1 = Sepasang cawan english design didatangkan khas dari UK oleh uk store (lihat gambar di sini)
  2. Top Referral no.2 = Baucer RM50 untuk shopping di UK Store  + Baucer RM10 dari Freshie Belek
  3. Top Referral  no.3 = Sulaman cross-stitch nama anda dari Yati n Stitch + Baucer RM10 dari Freshie Belek


Menarik tak... ??? 





..

Jom sokong sama giveaway kakyong ni yer.. terima kasih


Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi. dan Jemput singgah ke Kedai Kakyong

review http://www.kakyong.com on alexa.com giveaway  Banner

2 ulasan:

  1. salam kkyong ,

    thanx 4 joining ... saling menyokong gitu ... kkyong pun shbt blogger yg setia jugak kan ;) gitulah,belum berjumpe LIVE lagik.mudah2an ade la kesempatan tu nnti ...

    gudluck diucapkan ;)

    BalasPadam
  2. Selamat meriahkan tahun baru dan dunia blogger

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.