Banner

Sabtu, 7 Januari 2012

Home » , , » JUmpa Iklan grapevine di pagi hari

JUmpa Iklan grapevine di pagi hari



Salam bahagia,


Hari ni pecah rekod, setelah sekian lama tak online di awal pagi, hari ni saya online sesudah subuh.


Tapi kejap lagi kena offline, sebab anak-anak pun dah bangun. Tak masak pun pagi ni, pesan kat adik tolong belikan roti canai. 


Sempat BW ke beberapa blog dan terserempak pulak dengan beberapa iklan grapevine... 




Kawan-kawan.. kalo kome terserempak iklan macam ni.. selalunya di sidebar, jangan lupa share kan di twitter dan FB kome.. klik ajer ikon twitter & FB tu.. dan jangan lupa masukkan email kome dan earning tu akan di update di akaun churpChurp kome.


Selalunya saya BW tengahari sikit @ belah petang.. memang tak pernah jumpa iklan grapevine. Alhamdulillah, ade le rezeki kecil di pagi hari. (bercita-cita nak cash-outkan ChurpChurp dalam tempoh terdekat ni). tapi selalunya memang takde peluang nak BW di pagi hari.. berkejor dengan macam-macam hal/urusan.


Buat semua, selamat berhari minggu.


..
saya menjemput rakan dan kenalan blog untuk menyokong dan sertai contest & giveaway ibu sihat anak riang. terima kasih.




Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi. dan Jemput singgah ke Kedai Kakyong

review http://www.kakyong.com on alexa.com giveaway  Banner

25 ulasan:

  1. Churp2 saya ciput jek kak Yong ntah bila nak cashout hihi

    BalasPadam
  2. ye lah kakyong iklan apa2 pun pagi2 selalu keluar sy lak bz time tu .. melepas hehhe

    BalasPadam
  3. izan pun kadang2 terjumpa iklan grapevine ni kakyong. terus cepat2 share...

    BalasPadam
  4. kadang2 kak yong saya lupa churp2 ni....

    BalasPadam
  5. Jarang-jaran jumpa iklan grapevine ini.

    BalasPadam
  6. @ajumohit boleh diusahakan tu.. kakyong baru jer dlm 1 bulan lebih ni aktifkan semula.. meaning hari2 check & updatekan ads yg ade.. rugi sebab hampir 6 bulan biarkan terbiar..

    BalasPadam
  7. @ISZA yer cikgu.. satu klik ke twitter dpt 20sen.. 1 klik/share ke fb dpt 20sen... duit tu.. ;)

    BalasPadam
  8. jarang jumpa. jadi..biar ajelah. hehe..

    BalasPadam
  9. @puanbee betul Bee.. ads suka keluor time tgh malam & pagi.. 2-2 masa tak sesuai.. huhuuu...

    BalasPadam
  10. @Lelord semoga ade rezeki jumpa lelord..
    memang susah nak dpt jumpa.. kakyong takat ni baru 4 kali je dpt ads grapevine ni..

    BalasPadam
  11. @Izan Ishak betul Izan... terus jer sambar.. jgn buang masa.

    BalasPadam
  12. @azura churpchupr ni kena jengah hari2.. mana tahu ade byk kempen yg boleh share..

    BalasPadam
  13. @akubiomed memang pun.. setuju sgt.. susah nak jumpa.. dlm tempoh 4 bulan ni, baru jumpa 4 kali..

    BalasPadam
  14. @ohcikgu kalo dah terjumpa jgn dibiarkan cikgu.. ;)

    BalasPadam
  15. @Nur Misnan terima kasih tolong share kan... Nora ni memang baik hati.. ;)
    LIKE LIKE LIKE

    BalasPadam
  16. pernah juga nampak iklan ni sesekali
    tapi akaun churpchurp tak ada
    huhu

    BalasPadam
  17. iklan grape vine ni xsallau ada kan kkyong ... kat blog sndiri dah lama xmuncul tp kat blog org ade pulak,so xlepaslah peluang redeem klik2 tu kan ...

    BalasPadam
  18. alamak..asik typo error jer ... *sallau = selalu

    BalasPadam
  19. Yati dah lama tak jumpa grapevine ni. Kalau kat blog sendiri dia keluar, tak boleh share, kan kakyong.

    BalasPadam
  20. kak yong..yana pon jumpa iklan grapevine nier jugak..tapi bila tanya dekat dia punya team churp2..dia tunjuk amount hasil grapevine...nier..tapi tak ada lah plak dalam my earning tuh..kenapa eh?>...balas kat emel yana/cbox yana eh.lee.sandra123@yahoo.com

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.