Banner

Isnin, 27 Februari 2012

Home » , » Mala Nasohah 1st Giveaway Contest 2012

Mala Nasohah 1st Giveaway Contest 2012



Salam bahagia,


Join giveaway lagi.. almaklum dah hampir ke penghujung bulan..





Kata-kata semangat untuk Mala Nasohah

Hidup ini ibarat roda. Ada masa di atas, ada masa di bawah. Ujian dan dugaan datang silih berganti, ada suka ada suka.. Bertabah dan bersabarlah tatkala diberi ujian kerana Sabar itu manis


..


p/s giveaway saya akan due pada 28 Feb 2012... ada masa lagi nak join.






Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi. dan Jemput singgah ke Kedai Kakyong

review http://www.kakyong.com on alexa.com giveaway  Banner

3 ulasan:

  1. saya ingat nak join juga giveaway ni, mcm mana pun good luck untuk kakyong

    BalasPadam
  2. gudlak kakyong..sy nak join ga kakyong ni

    BalasPadam
  3. gd luck kak yong.. wish u all d best

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.