Banner

Khamis, 15 Mac 2012

Home » , , , » Blog yang di'tinggal' di beri BE... blog ini bila lagi..

Blog yang di'tinggal' di beri BE... blog ini bila lagi..




Salam bahagia,


Ada satu blog saya ni memang dah 3 bulan di'TINGGAL'kan... ini blog pertama saya.. tempat saya berkongsi segala rasa dan masa tu memang suka sangat menulis.. walau isunya tidak lah apa-apa sangat pun.. kerana masalah-masalah tertentu, saya tinggalkan blog itu dan buat blog personal yang baru.. 


Namun dah lama kena tinggal pun.. NUffnang masih baik hati sedekah BE untuk blog tu.. meh tengok sini..



tengok -- nampak tak.. semua hasil BE dari blog yang dah tak diUPDATE.. 



Saya ada 3 blog yang bernaung di bawah 1 akaun di Nuffnang... tapi hanya blog Kakyong Ibu 3A ajer yang bertuah untuk tempoh 3 bulan ni... walau nilai yang terhasil kecil ajer.. tapi bersyukur lah kan.. cuma sedih sedikit, blog yang aktif belum dapat apa-apa.. straight face


Apa-apa pun.. Terima Kasih Nuffnang... saya masih menanti BE untuk blog INI.  tak sudi ke Nuffnang sedekah 1 BE untuk blog ni.... winking



Ini trafik sebulan yang lalu... okay jugak lah kan.. hampir 3K trafik untuk 1 bulan bagi blog yang langsung tidak diupdate selama 3 bulan. 1 hari UV dalam 80-90 gitu.. 





Mungkin kerana bintang-bintang yang penuh untuk blog Kakyong Ibu 3A.. maka ia menjadi pilihan Nuffnang.. 

Jangan tanya saya camana nak bagi bintang-bintang tu penuh.. sebab saya sendiri pun memang tak ketahuan.


Ada pulak keyword 'artis mengandung' yang singgah... hahaha... nak tahu gambar artis mana tu.. kena jengah n3 INI. 



...


 

Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi. dan Jemput singgah ke Kedai Kakyong

review http://www.kakyong.com on alexa.com giveaway  Banner

13 ulasan:

  1. hehehe .. saya pun tak tahu mcm mana la Nuffnang ni bagi BE, tapi nampak kepada blog yg trafik rendah .. je yg dapat, yg tinggi2 tu, jarang2 sangat kecuali la yg ****** (dirahsiakan) :(

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  2. tu ler kak yong...blog yg aktif tak pulak diberi BE kan..sama la dgn saya pun..

    BalasPadam
  3. Tahniah ye kakyong, tu maksudnya kena update lain la blog tu :D

    BalasPadam
  4. tahniah. baru je nak tny camne dpt 5 bintang tu. tapi tak dan nak tanye, dh pun dijawab dulu. hee.

    BalasPadam
  5. Sama dgn blog kak juga, blog yg x aktif tu yg diberikan, tpi bila ramai yg masuk, jarang2 pulak keluar iklan yg diberi BE tu! Tp bsyukur juga sbb di blog yg aktif pun dpt 1 BE.Apa2pun tq to nuffnang:)

    BalasPadam
  6. bukan senang nak dapat 5 stars tuh kak yong.. aku pun 3 bintang lagi hik3..
    tgh usha2 nuff nih.. susah bebenor.. tunggu DH dan MM jer ler..

    BalasPadam
  7. susah nak faham cam mana pemilihan nuffnang ni ..

    BalasPadam
  8. Tulah tak phm jugak mcmana diorg pilih tu, anyway congrats kak yong

    BalasPadam
  9. sampai sekarang masih tak faham tentang nuffnang ni..
    walaupun tepek iklan ni kat blog..huhuhu

    BalasPadam
  10. Camna ya nak dapat penuh bintang tu, nak kena rajin bodik kot..huhuhuh

    BalasPadam
  11. Itu la dia. Pelik juga nuffnang ni. Ok la tu, kakyong, ada juga satu.
    Yati langsung takde ni.

    BalasPadam
  12. rezeki yang tak disangka kan kakyong.

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.