Banner

Sabtu, 24 Mac 2012

Home » , , , » Cantiknya baju bertunang Irma Hasmie -- updated

Cantiknya baju bertunang Irma Hasmie -- updated




Salam bahagia,


Sudah selamat bertunang rupanya pelakon manis Irma Hasmie..







semua gambar saya rembat dari twitter HattaDolmat... takkan tak kenal.. antara pereka fesyen yang semakin dikenali.. dan Tahniah buat HattaDolmat kerana mereka busana bertunang cantik untuk Irma..





gambar2 dari twitpic Hattakuya san ni guna henfon jer.. namun memang terserlah cantik busana yang dipakai oleh Irma... Tahniah buat Irma diatas pertunangan. 



updated :

gambar saya ambil dari FB D'Haja selaku penaja hijab






..


Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi. dan Jemput singgah ke Kedai Kakyong

review http://www.kakyong.com on alexa.com giveaway  Banner

21 ulasan:

  1. serius mmg cntik gilerr busananya.... dah mcm baju kawin je... tahniah irma

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ummi hanie..

      nikah terus pun dah sesuai benor dah... ;) kan....

      Padam
  2. irman ayu + buasana cantik = berseri2.....TAHNIAH.

    BalasPadam
  3. Memang sweet kan kak Yong, sama cantik sama padan

    BalasPadam
  4. yer la...cantek..sweet sngt2x...
    ate dah org nya pun cantek yeer

    BalasPadam
  5. cantik dan tahniah untuk Irma.. dia tunang dgn saper kak yong?

    BalasPadam
  6. Yela kak yong..cantekkk sgt2 bj die..mcm puteri dah..puteri yg ayu dan sopan..:-)

    BalasPadam
  7. waaa mmg samgat cantik busana nie..Gud job Hatta Dolmat :)

    BalasPadam
  8. tahniah kpd irma...selamat bertunang. Baju cantik, orgnya pun cantik..memang lah bertambah cantik

    BalasPadam
  9. Warna biru dan putih diadun sama cantik. Islam mengalakkan perkahwinan dihebahkan berbanding bertunang.

    BalasPadam
  10. N3 yang menarik....tapi sayang,tak ramai yang tau....apa kata share kat web ni
    RakanBlog . Meningkatkan trafik dan follower blog .Rangkaian bloggers Malaysia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. rakan blog,

      kakyong ni bukan gila trafik.. cukup lah 6-7ratus sehari.. x sempat dah nak ping merata... :) pageview utk n3 ni pun dah 200 apa nak kesah lagi...

      Padam
  11. berseri seri irma hasmie, cantik baju tunang

    BalasPadam
  12. Subhanallah.. cantiknya diaaaa..........

    BalasPadam
  13. cantik sangat
    moga2 mereka berbahagia selamanya

    BalasPadam
  14. mmg sangat2 cantik!

    semoga jodoh mereka kekal hingga ke jinjang pelamin dan seterusnya hingga ke akhir hayat....

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.