Banner

Selasa, 13 Mac 2012

Home » , , » Ipad untuk kanak-kanak : design baru yang lebih menawan

Ipad untuk kanak-kanak : design baru yang lebih menawan




Salam bahagia,



Sebelum ni saya pernah buat entri tentang Ipad untuk kanak-kanak..

Kali ni saya nak tunjuk design terbaru yang lebih menawan... comel.. 




Ipad ini memang sesuai untuk anak umur 2 tahun ke atas

untuk anak yang berumur 3 tahun ke bawah, jangan biarkan anak main tanpa pengawasan.. boleh rosak jika ipad ini dihempas @ dibaling...

juga pastikan anak tidak mengguris skrin ipad dengan benda yang tajam.. 


boleh baca review saya tentang Ipad ini di >>> Review gadget mainan ipad untuk anak-anak






Ipad hitam ini ada 2 pilihan.. belakang yang berwarna pink dan putih.. 

stok baru akan sampai pada 24 Mar 2012.. 

Saya masih membuka & menerima pesanan. Jika berminat sila emailkan ke kakyong72@gmail.com 

atau boleh sahaja tinggalkan pesanan di kedai online kakyong di FB.


Ingin saya tegaskan ipad ini hanya mainan.. tidak ada game seperti angry bird, dan skrinnya adalah statik.. 

..

p/s antara keyword yang agak popular sekarang ni di blog saya.. big grin



 

Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi. dan Jemput singgah ke Kedai Kakyong

review http://www.kakyong.com on alexa.com giveaway  Banner

14 ulasan:

  1. Balasan
    1. Izzat Aziz,

      nama lagi dah sebut ipad untuk kanak-kanak.. ;)

      Padam
  2. Hihi Bahaya ni nnti diorg duk ngadap ni je hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. ajumohit..

      hahaha... tak pa.. mengadap sambil belajar... ;)
      anak kakyong yg 5 tahun tu.. susah sgt nak diajar kenal huruf.. tp sejak ada ipad ni, ade lah nampak peningkatannya...

      Padam
  3. KANAK2 PUN DAH ADA IPAD...SAYA NI MASIH BELUM MEMILIKINYA PUN LAGI

    BalasPadam
    Balasan
    1. LIn azlina,

      tu lah.. ibu nya dah belikan ipad utk anak2.. utk ibu belum mampu lagi... heheh

      Padam
  4. Mujur juga dah tak ada anak kecil kat rumah sekarang ni
    Selamat sikit poket
    Hehe

    BalasPadam
  5. terfikir nak beli..hubby pun dah bg green light..tp..kena beli 3 sekaligus ni,depa ni payah nak kongsi...huhu

    BalasPadam
  6. ok lah utk kanak-kanak bermain, kalau bagi yg betul...rosak lagi sedih :D

    BalasPadam
  7. bapekah reganya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. cik/encik Tanpa nama,

      1 pc = RM33 tidak termasuk pos..

      beli lebih dari 6 pcs dpt harga diskaun

      Padam
  8. ada bahasa ape dalam ipad ni?

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. masih ade.. boleh place order, klik link ini

      https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150839266207951.404802.275240777950&type=3

      Padam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.