Banner

Ahad, 18 Mac 2012

Home » , » Share and Win Jubah Hoodie

Share and Win Jubah Hoodie




Salam bahagia,

Jenjalan tengok kenkawan.. ternampak pulak giveaway ni... 




hadiahnya adalah sehelai jubah satin berhud seperti dalam gambar ni... cik/puan penganjur kata boleh pilih saiz dan warna..

Kalo dapat jubah ni memang best : sebab nya kakyong memang takde jubah, apatah lagi jubah yang cantik macam ni.. mesti lah teringin kan... boleh la mengubah sedikit penampilan. Biasanya kakyong ni pakai simple-simple jer, selain baju kurung, hanya suka berblaus @ ber't-shirt' ajer.


Jubah ini bernilai RM80 tanpa manik, RM110 bermanik. Manik dipinggang mengambil masa selama 10jam untuk dijahit. Bayangkan kenapa baju yang manik banyak tue beratus-ratus diaorg jual hahaha



Jika nak join.. sila klik banner ni..





due pada 31 Mar 2012..


kakyong nak ajak :


..



 
 


Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi. dan Jemput singgah ke Kedai Kakyong

review http://www.kakyong.com on alexa.com giveaway  Banner

13 ulasan:

  1. wah..best ni...saya pun sedang mencari jugak maxi dress ni..ala2 jubah kan..tuk dinner..kalo dapat free mmg bestla...hihi

    BalasPadam
  2. Cantik jubah tu .. ^__^

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  3. cantikla jubah tu...all d best ye! =)

    BalasPadam
  4. Suka tengok wanita pakai jubah
    Sempurna

    BalasPadam
  5. good luck kak...
    comel jubah tu..

    BalasPadam
  6. cantik tapi suka buat sendiri kak yong.. hik3..

    BalasPadam
  7. good luck kakyong...cantik jubah ni :D

    BalasPadam
  8. okay... thanks lagi skali for joining.. nanti tngok keputusan contest pada 6/5/2012 okay :) jasa korang join sangat2 lah di hargai

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.