Banner

Jumaat, 8 Jun 2012

Home » , , » Ipad Solat @ Islamik untuk anak-anak soleh

Ipad Solat @ Islamik untuk anak-anak soleh


UPDATED @ 28 JUN 2012






Saya boleh bayangkan, ibuayah tekan time anak melakukan gerakan solat dan anak baca seiring dgn apa yg dibaca oleh Ipad ni. Kemudian anak2 boleh tekan doa semasa nak buat apa2 mcm masuk keluar tandas. Pada bahagian bawah pula, anak2 boleh mengenal huruf dengan lebih baik... Masya ALLAH, pasti Ipad ni yang akan dicari oleh ibubapa!!







Alangkah indahnya menghadiahkan anak soleh kita Ipad Kanak-Kanak Belajar Solat (Versi Islamik) dengan harga serendah RM40 sahaja. :)


Informasi Produk
Fungsi yang ada pada ipad :

- Kalimah Syahadah, Selawat Atas Nabi, Doa Qunut, Surah Al-Fatihah,

- Solat Seperti Takbiratul Ihram, Rukuk, Sujud, Tahiyyat Akhir, 2 Salam

- Mengenal Huruf Alif Ba ta

- Mengenal Perkataan Bahasa Arab

- Mengenal Huruf ABC

- Perkataan Bahasa Inggeris

- 10 Doa Harian iaitu Doa Bangun Tidur, Doa Masuk Tandas, Doa Keluar Tandas, Doa Selepas Berwudu',Doa Makan, Doa Memakai Baju, Doa Masuk Masjid, Doa Keluar Masjid, Doa Perjalanan,Doa Melihat Org Sakit

- Nasyid Yusuf Islam

Info Lanjut

#Touch/Press Screen

#Using 3pcs AA Battery



berminat boleh hubungi kakyong72@gmail.com



Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi. dan Jemput singgah ke Kedai Kakyong

review http://www.kakyong.com on alexa.com giveaway  Banner

14 ulasan:

  1. untung anak2 sekarang di beri pendedahan awal...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul ekinashikin,
      skrg ni ibu2 dah ramai punya kesedaran utk beri pdedahan pbelajaran/pendidikan awal pd anak2..

      Padam
  2. ingatkan mahal le bila dengar ipad tu. boleh sangat le, jangan jadikan alasan lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. ciknor jemarioren,
      ipad ni statik jer.. tak boleh nk scroll2 mcm ipad real tu.. :)

      Padam
  3. wow menarik ni kakyong ,, memang nak cari benda gini tuk anak pun , dari duk main game manjang...

    BalasPadam
    Balasan
    1. puanbee,

      kakyong memang x bagi anak2 main game.. tp depa pandai plak g main ps2, angry bird kat rumah jiran... hahahaa...

      Padam
  4. terima kak yong datang ke blog ema...

    BalasPadam
  5. kalau nak jadi agent @ dealer mcm mana

    BalasPadam
    Balasan
    1. kakyong adalah pengedar sah HUOE (hub usahawan online edymart)..

      berminat utk mjadi pengedar HUOE, boleh Pm kakyong di FB https://www.facebook.com/kakyonghyibu3A

      Padam
  6. salam kak yong lama chenta tak datang ni ..
    datang2 sebab nak tag pulak kali ni JOM !

    BalasPadam
  7. bagus produk ni untuk pembelajaran anak2. biasanya tahan lasak juga.

    BalasPadam
  8. dah ade, dan dijual kepada yg berhajat sgt2... hihi... dan ni nak beli smula in'allah

    BalasPadam
  9. Salam, qualitynya mcm mana..ok ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. liyafendi...

      kualiti okay.. bacaan jelas & boleh diikuti oleh anak2..

      tp buat masa ni kami sudah tiada STOK.. :)

      Padam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.